15/6/11

Το Φινάλε έχει γραφτεί


Η πρωταγωνίστρια του fringe, Anna Torv, μας λέει ότι οι παραγωγοί γνωρίζουν ήδη πώς θα τελειώσουν τη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα μας είπε ότι το τελευταίο επεισόδιο έχει ήδη γραφτεί.
"Μου είπανε ότι έχουν γράψει το τελευταίο επεισόδιο. Οι Παραγωγοί ξέρουν που θέλουν να μας πάνε, απλά δεν ξέρουν το πότε."

Ωστόσο η Τόρβ είπε ότι το φινάλε θα μπορούσε ακόμα και να αλλάξει, αλλά η ιδέα θα μείνει ίδια.

Εξήγησε ότι "είναι περισσότερο ένας χορός μεταξύ των θεατών, των παραγωγών και του καστ σχετικά με το τί δουλεύει και τί όχι. Είναι ωραίο ότι ακόμα και η ιδέα για το τί πρόκειται να συμβεί είναι εκεί, υπάρχει χορός."

Η Αννα Τορβ, που ενσαρκώνει την Ολίβια Νταναμ δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα πώς θα τελειώσει το fringe.
"Αρχικά ήθελα να ξέρω, τώρα είμαι χαρούμενη που δε γνωρίζω τίποτα.", "Είναι ωραίο να παίζεις σε ταινία ή στο θέατρο που ξέρεις προς τα που κατευθύνεσαι, αλλά στην τηλεόραση είναι πιο ανοιχτά τα πράγματα και αυτό είναι ωραίο επίσης."

Οι παραγωγοί λίγο παλιότερα αποκάλυψαν ότι είχαν πλάνο για 7 κύκλους αλλά η ηθοποιός της σειράς Blair Brown (Nina Sharp) είπε ότι τελικά το πλάνο αυξήθηκε κατά μία σεζόν. (δηλαδή 8)
Πηγή

13 σχόλια:

  1. wtf ??? 8 σεζόν ??? αμφιβάλλω αν θα πάει για 5η. Μεγάλες φιλοδοξίες έχουνε μου φαίνεται. Ελπίζω απλά να τελειώσει η σειρά όπως της αρμόζει και να μην κοπεί ξαφνικά με κανα τεράστιο cliff και δε δούμε συνέχεια. Αυτά από εμένα !!!
    Όσο αφορά το άλλο, μπορεί να το λένε και για μάρκετινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως θυμάμαι ότι είχα διαβάσει κάπου ότι έχουν υλικό για παραπάνω σεζόν. Πιστεύω πως είναι καλύτερα οι παραγωγοί να έχουν ολοκληρωμένη την σειρά παρά να σκέφτονται τι θα συμβεί σε κάθε σεζόν.

    ΥΓ: Βλέπω έχετε έμπνευση σήμερα με τις φώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάντα πάντα, ολόκληρα άλμπουμ με Αννα Τορβ έχουμε :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oχι 8 ρε παιδια αποκλειεται να παει τοσο πολυ..

    Να ρωτησω. Στο πρωτο επεισοδιο χρησιμοποιηθηκε μια μουσικη απο Lost. Ακουμε κ αλλες; Γιατι πωρωθηκα :D :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σόγιερ αμφιβάλλω αν ήταν κομμάτι από το Lost, αλλά μπορεί να έμοιαζε γιατί τη μουσική του fringe την συνθέτει ο michael giacchino (που έκανε και του Lost).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Stavro.. Είναι στο πρώτο επεισόδιο στο 40:14 για την ακρίβεια.. Το συγκεκριμένο κομμάτι το χουμε ακούσει κ στο Lost από το 2ο κιόλας επεισόδιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λες εκεί που μιλάει ο Πήτερ με την Ολίβια ;
    Φέρνει σε Lost αλλά δεν είναι. Είναι κάπως αλλαγμένο, φέρνει πολύ έντονα όμως αλλά σε κάποια φάση αλλάζει νότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8 season??? den to nomizw, 5-6 blepw egw,
    ean to pane me autotelh epeisodia mporoune na bgaloune polles season (opos p.x. to csi to house kai poles alles seires) alla emena to fringe me krataei me thn polu kalh basikh istoria pou exei

    sawyer exei polla paromia soundtrack me to lost mia kai ta sunthetei o idios mousikos

    sto prwto epeisodio mou arese pou pane ston (diafanes) John Scott kai olloi exoune pathei plaka me to theama pou blepoune kai o walter kathotan adiaforos kai kitouse ths lampes xaxaxaxaxa MEGALOS WALTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η συγκεκριμενη σκηνη που σ λεω εχει ιδια μουσικη.. Αμα καταφερω να σ βρω τις 2 σκηνες θα καταλαβεις.. θα το ψαξω στο Youtube..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nai re si mporei na einai ontos h idia mousikh, ti egine telika eides katholou? pes kamia entiposh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eντυπωση; Οχι και την καλυτερη ειναι η αληθεια.. 2 επεισοδια εχω δει.. αρκετα καλοι ηθοποιοι βεβαια.. Ομως κατι με χαλαει.. ισως οτι υπαρχει πολυ FBI και δεν μ αρεσουν κατι τετοια..

    Αυτο που μ αρεσε αρκετα (βεβαια ειναι πολυ νωρις) είναι οτι φαινεται οτι θα ειναι ανατρεπτικη η ολη σειρα.. Θα δουμε.. Φυσικα δεν την παραταω επειδη δεν μ αρεσαν ιδιαιτερα τα 2 πρωτα.. Θα δω σιγουρα 2 σεζον και μετα συμπερασματα.. Απλα δυστυχως εχω περιορισμενο πολυ χρονο αυτην την στιγμη και δυσκολευομαι να βλεπω..

    Ενδιαφερον παντως ζηταω απο την σειρα.. Πραγμα που δεν εχει (ξερω νωρις ειμαι ακομα χαχαχ :D :D )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kala an ontos katseis na deis 2 season tha deis an exei endiaferon h oxi xaxaxaxaxa, idika meta to finale ths 1hs season ksekinaei to polu kalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή