11/6/11

Συνέντευξη Anna Torv και John Noble



PopWrap: Συγχαρητήρια για το εξεραιτικό φινάλε της 3ης σεζόν, ποια η γνώμη σου γι' αυτό ;
John Noble: Το λάτρεψα. Το σενάριο εξελήχθηκε ωραία όπως και οι χαρακτήρες, πιο συγκεκριμένα ο Πήτερ με την εξαφάνιση του. Αυτό ήταν ένα είδος ξεκαθαρίσματος που ήρθε σε μία φάση και έκανε τους πάντες να λένε "στάσου". Αλλά τα σενάρια συχνά εξελίσσονται έτσι, ειδικά όταν φτιάχνουν τριλογία επεισοδίων στο τέλος της σεζόν. Τόσα πολλά πράγματα συνέβησαν, ανήκει στα συναρπαστικά πράγματα που σου παίρνουν το μυαλό, αλλά ήταν και λίγο τρελό.

PW: Καταλάβατε τί έγινε;
Anna Torv: Εγώ ναι, αλλά δεν είμαι αρκετά σίγουρη πώς θα εξελιχθεί.
John: Από το ψυχολογικό τομέα το κατάλαβα απόλυτα. Όσο αφορά τον Γουόλτερ και τον Γουολτεράλλο τους βλέπω σαν τον ίδιο άνθρωπο. Σε όνειρο μπορεί να συμβεί αυτό ή σε άλλη νοητική κατάσταση. Γι' αυτό δε με αφορά τί ακριβώς εκπροσωπεύει αυτή η διάσταση, απλά έχουμε όλα αυτά τα πράγματα να ασχοληθούμε.

PW: Τί σε συναρπάζει περισσότερο σχετικά με την γέφυρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στα 2 σύμπαντα.
Anna: Τόσα πολλά! Δεν ξέρω σίγουρα, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τους παραγωγούς, αλλά υποθέτω ότι αυτό σημαίνει ότι το μωρό του Πήτερ δε θα υπάρχει. Είμαι επίσης περίεργη στο θέμα "Πόσο πόνο έχει προκαλέσει ο Πήτερ στην Ολίβια τις τελευταίες 3 σεζόν;", τώρα ποια είναι η Ολίβια άμα δεν τον έχει ζήσει αυτόν τον πόνο ; Τί είδους αλλαγές θα κάνουν οι χαρακτήρες χωρίς τον Πήτερ στην ζωή τους ; Αλλά συγχρόνως δημιουργήται και το ερώτημα, πώς θα τον βρούμε ;

PW: Φαντάζομαι ότι θα παίζετε και τις δύο εκδοχές των χαρακτήρων σας για πολύ την επόμενη σεζόν,
John: Έτσι πιστεύω και εγώ, αυτό βέβαια είναι δώρο για έναν ηθοποιό.
Anna: Μου αρέσει. Είμαι ενθουσιασμένη επίσης επειδή έχουμε δει τόση αλληλεπίδραση μεταξύ των χαρακτήρων, οι οποίοι τώρα θα είναι στο ίδιο σύμπαν. Επίσης θα είναι και ο Λίνκολν ! Ξέρω ότι ο Seth [Gabel] θα επιστρέψει.
John: Όντως είναι τόσο σπουδαίος!
Anna: Θα έχει πλάκα να τον βλέπουμε και στα 2 σύμπαντα και αυτόν.

PW: Αυτό μπορεί να είναι κακό για την Ψευτολίβια;
John: Καλά, δεν έχουν δεσμευτεί κιόλας.
Anna: Αυτό είναι αλήθεια, ίσως η Ολίβια βγει ραντεβού με τον Λίνκολν. Χρειάζεται και αυτή λίγη αγάπη [γέλια]

PW: Με τί θα θέλατε η σειρά να ασχοληθεί περισσότερο ;
Anna: Στην τελευταία σκηνή ο Πήτερ είπε ποιος έφερε τα κομμάτια πίσω στο χρόνο η Άστριντ ή η Έλλα, θα ήθελα να ασχοληθούμε με αυτό. Αναρωτιέμαι αν θα έχουμε και άλλα μπρος και πίσω στο χρόνο.
John: Θα ήθελα να συνεχίσουμε με τα 2 σύμπαντα, μου αρέσει η ιδέα να δουλέψουνε μαζί. Ήταν κάτι που θέλαμε να γίνει, όχι να μας δείξει ότι ο ένας είναι ο άσπρος και ο άλλος ο μαύρος κόσμος. Με αυτόν τον τρόπο δεν επιλέγεις αυτόματα ένα σύμπαν. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να κάνουμε και τα 2 σύμπαντα να φαίνονται ανθρώπινα.

PW: Προτιμάτε να παίζεται τον έναν ρόλο περισσότερο από τον άλλο ;
John: Ναι. Προτιμώ να παίζω τον Γουόλτερ περισσότερο επειδή είναι τόσο αλλοπρόσαλλος. Και ως ηθοποιός αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω ότι θέλω, από την άλλη ο Γουολτεράλλος είναι πιο σοβαρός. Ο Γουόλτερ έχει πολύ πλάκα.
Anna: Ανάλογα, ταλαντεύομαι. Όταν έμαθα για την Ψευτολίβια φοβόμουνα ότι δε θα ταιριάξω σε αυτό το ρόλο, αλλά όταν την έπαιξα (την Ψευτολίβια) την λάτρεψα εκείνη τη περίοδο.

PW: Ποιο ήταν το αγαπημένο σας επεισόδιο αυτή τη σεζόν ;
John: Μου άρεσε πολύ το επεισόδιο με τον Christopher Lloyd. Ήταν μεγάλη μου χαρά να δουλέψω μαζί του και ήταν τόσο καλός στο ρόλο του.
Anna: Εγώ πιστεύω το "Entrada". Το λάτρεψα επειδή είχα τόσο πολλά διασκεδαστικά πράγματα να κάνω. Ήταν το αγαπημένο μου επεισόδιο στα γυρίσματα, δεν ξέρω βέβαια πώς είναι όταν το βλέπεις.

PW: Τέλος, όπως όλοι γνωρίζουμε αυτή η σειρά συνεχίζεται ακόμα λόγω του σταθερού του κοινού. Τί είδους σχόλια ακούτε εσείς από τους θαυμαστές σας; 
Anna: Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν αφού έπαιξα σε αυτή τη σειρά είναι ότι μερικές φορές με σταματάνε στο δρόμο και με ρωτάνε "τί θα γίνει μετά". Να είσαι μέρος σε κάτι που είναι μεγαλύτερο από εσένα είναι ωραίο γιατί σημαίνει ότι η σειρά που παίζεις είναι "κορυφή".
John: Αυτό είναι αλήθεια. Όταν με σταματάνε οι άνθρωποι στο δρόμο είναι τόσο γενναιόδωροι και μετά με ρωτάνε τί ξέρω για τη συνέχεια της σειράς [γέλια]. Έχουμε απίστευτους φαν.

1 σχόλια:

  1. Είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε σειρά τα τελευταία χρόνια!!Τόσο απο θέμα σεναρίου, όσο και απο το υπέροχο καστ.μακάρι ο 4ος κύκλος να συνεχίσει με την ίδια δύναμη και ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή