3/6/11

6 Λόγοι για να δει κάποιος Fringe





1. Είναι του J.J Abrams!
Αυτός ο λόγος είναι αυτονόητος. Ο J.J Abrams τα τελευταία χρονιά βγάζει επιτυχίες τη μια πίσω από την άλλη συνδυάζοντας πολύ καλές σειρές και πολύ καλές ιστορίες χαρακτήρων.

2. Κάθε επεισόδιο, είναι μια ολόκληρη ταινία!
Τόσο το Pilot όσο και τα επεισόδια του Fringe είναι τόσο καλά φτιαγμένα που μοιάζουν με ταινίες. Η FOX δεν φοβήθηκε να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη. Special Effects , 3D Γράμματα, Κυνηγητό, Δράση, Περιπέτεια, Μυστήριο, Πλοκή, Χαρακτήρες. Αυτά κάνουν το Fringe απόλαυση ακόμα και αν δεν είναι.

3. Walter Bishop
Όλοι μας νομίζω αγαπήσαμε το τρελό γεροντάκο. Από το στόμα του Walter βγαίνουν οι καλύτερες κωμικές ατάκες και αυτό είναι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη άξια στο Fringe. Δεν είναι άπλα μια σειρά με δολοφονίες, αίματα κτλ. Το έξυπνο χιούμορ του Walter αφήνει το θεατή ευχαριστημένο άλλα επίσης βοηθά και στην εξέλιξη της σειράς.

4. Χιούμορ
Το Fringe έχει αρκετές κωμικές σκηνές η οποίες πιάνουν στο ύπνο τους τηλεθεατές, μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα ο συνδυασμός του Walter Bishop και του γιου του Peter δίνουν άλλο αέρα σε κάθε επεισόδιο!

5. Μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας
Μπορεί η σειρά να ασχοληθείτε με ακραίες και επικίνδυνες επιστήμες άλλα αν το σκεφτούμε καλά στις μέρες μας τίποτα δεν είναι μακριά. Αστρική προβολή, τηλεμεταφορά, αόρατα αντικείμενα. Αυτές οι επιστήμες δεν θα είναι Fringe στα εγγόνια μας. Δείτε Fringe σήμερα για να μάθετε τι σας περιμένει στο μέλλον.

6. Στο ρόλο της Ολίβια βλέπουμε την Anna Torv η οποία είναι κουκλάρα !!!

*Το παραπάνω θέμα είναι μία προσφορά του linuslost !!!

Μπορείτε να βρείτε το αρχικό εδώ 

4 σχόλια:

  1. Το 6 πιστεύω με εκφράζει απόλυτα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kααι εμενα με εκφραζει το Νο.6!!! Αλλα ειναι πολυ καλη σειρα οως και να εχει....Παντως το θεμα το βρηκα και εγω στο subs.gr οπου τα παιδια κανουν πολλη καλη δουλεια με τους υποτιτλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είχα κάποιες αμφιβολίες αλλα αυτό το 6 τις έδιωξε όλες.
    Εκει που ελεγα θα βλεπω 2 μονο σειρες του χρονου(S,TBBT), πείστηκα και για 3η..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nta3 re paidia mhn kanoume kai to fringe kwmwdia :P

    kata t alla sumfwnw se ola(an k emena h torv arxise na m aresei ston trito kuklo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή